duminică, 17 februarie 2013

Ciucas 16-17 februarie 2013

Echipa: Ioana si Catalin Cretu, Octavian si Viorica.

Sambata dimineata ne-am intalinit cu Ioana si Catalin Cretu in fata hotelului Cheia, dupa ce am lasat masinile in parcare am plecat spre cabana Ciucas pe traseul Cheia-Cab. Muntele Rosu-Cab. Ciucas.


 Fotografi.


Spre cabana Muntele Rosu.
 Cabana SilvaPe valaea Berii spre cabana Ciucas.Ioana si palaria uriasa.Dupa ce ne-am cazat la cab. Ciucas, am luat o pauza de masa, apoi am plecat spre vf. Ciucas cu intentia de a face turul Tigailor si a vedea turnul Goliat, obiectivul baietilor de a doua zi.
Pentru cateva clipe am avut si umbre.
Soarele si norii plumburii.

In drum spre vf. Ciucas.Brazi in straie argintii.
 Podoabe si dantelarii.In cautarea potecii spre vf. Ciucas.

Aici un stalp ingropat in zapada, initial se vedea doar un coltisor din el, Catalin dezgropandu-l sa fie sigur ca-i marcaj.


Ceata isi arata talentele artistice.

Pe masura ce inaintam spre varf ceata devenea din ce in ce mai laptoasa, asa ca am renuntat si ne-am intors la cabana in speranta ca a doua zi dimineata o sa fie cava mai multa vizibilitate.pictura pe marcaje.
Duminica dimineata baietii s-au trezit cu noaptea in cap sa faca traseul turnul Goliat, au iesit afara, au mers 20m si au realizat ca urmele din seara precedenta erau astupate de vant, iar ceata era si mai densa incat nu se vedea urmatorul stalp, nici macar cabana nu se mai vedea. Au renuntat la traseu si s-au intors la cabana.


Am luat micul dejun si am plecat spre Cheia.


Cum baietii aveau foarte multa energie, au venit cu ideea de a merge pe firul vaii, mai interactiv decat forestierul.si distractia incepe

capcanele vaii
obstacolebaietii nu rateaza ocaziile atunci cand gasesc ceva de escalada.

pe drumul de intoarcere avem parte de o padure de argint care ma atrage ca un magnet.

Niciun comentariu: